Belekler Şehit Hüseyin Topçu İlkokulu

Vizyon: Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.10
Isınma: Sobalı
Servis Bilgisi: Servis yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://beleklerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BELEKLER MAH. BELEKLER CAD. ŞEHİT HÜSEYİN TOPÇU İLKOKULU SİTESİ NO 48 ILGIN / KONYA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Minibüsle (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri) ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 44 km dir.